fbpx

Masterclass d. 28. okt. kl. 17-18


DEN LETTE VEJ

til at nyde scenen

Yay det er lige noget for mig? 

Tilmeld her for 0 kr. og få direkte adgang til 1 times masterclass:

 LÆR HVORDAN DU HAR DET SJOVT PÅ SCENEN OG NYDER DET


Hvis du blev bedt om at holde et oplæg eller præsentation for 20 eller måske 200 mennesker – hvordan ville det så få dig til at føle?


  • Ville du blive nervøs?
  • Ville du få ondt i maven?
  • Ville du ende med ikke at tage muligheden og komme til at sabotere det for dig selv? (Helt ærligt)

Os som mennesker har et indgroet behov for at føle os forbundet til andre mennesker 

Det er essentielt for vores overlevelse. Og det er præcis derfor, hvorfor det at tale overfor andre mennesker er nervepirrende for de fleste mennesker Ofte ubevidst frygter vi at blive afvist.


Det kan være så powerfuldt at det holder os tilbage uge efter uge, måned efter måned og år efter år i at stille os frem. I at se muligheder – handle på muligheder for at positionere os selv og bygge know/like/trust på os selv og vores virksomhed.

For hvad nu, hvis du stiller dig op på scenen og bliver afvist for hvad du gør, for hvad du siger – eller værre; for hvem du er?


PROBLEMET ER BARE, AT HVIS DU VIL KOMME NOGEN VEGNE SOM SELVSTÆNDIG, SÅ ER DU NØDT TIL AT STILLE DIG OP OG VISE HVEM DU ER, OG HVAD DU LAVER.


  • Fordi hvis ingen ved du findes, hvem skal så købe dine produkter? 
  • Hvordan skal du blive kendt indenfor dit fag og positionere dig som ekspert? 


Prøv at forestille dig, hvordan dit liv og din karriere ville se ud, hvis du følte dig 100% frit og tryk ved at tale overfor andre mennesker. 


Det er faktisk muligt – og jeg vil gerne bevise det overfor dig til min gratis live masterclass, hvor jeg lærer dig, hvordan du har det sjovt på scenen og nyder det i stedet for at være overvældet af frygt.I MASTERCLASSEN LÆRER DU DE 3 KERNEELEMENTER DER SKABER NYDELSE PÅ SCENEN:

HVORFOR DET AT LEGE ER DEN HURTIGSTE VEJ TIL NYDELSE OG HVORDAN DU GØR DET

HVORFOR NYSGERRIGHED ER PROFESSIONELT OG GIVER INSTANT NYDELSE

HVORFOR DET AT VÆRE MODIG FØLES GODT OG HVORDAN DU BLIVER GOD TIL DET

DIN UNDERVISER: MAIKEN JUUL

Jeg er foredragsholder og ekspert i tankestyring. Jeg har holdt +200 foredrag de seneste 6 år på virksomheder og organisationer rundt i Danmark og har de seneste 2 år hjulpet kvinder som dig med at finde modet til at tage scenen og dele deres budskab med verden.


Jeg er selvlært i det jeg holder foredrag om og har alligevel omsat for over 1,5 million kroner – på mine foredrag. (Som jeg ellers var ved at pisse i bukserne over, da jeg startede i 2016 ;) 

 

JA, du kan også blive sådan en, der har det nemt og sjovt ved at stille dig op og dele dit budskab med andre.