Maiken Juul foredrag

Foredraget koster 200 kr./person. (Tag en anden med og få 2 billetter til 350 kr.)

FOREDRAGET HANDLER OM:

  • Hvordan du stopper med at kritisere dig selv - og bliver mere tilfreds med dig selv
  • Hvordan du ændrer dine tanker, så du kan rumme dine egne følelser og berolige dig selv
  • Hvordan du reducerer tiden du bruger på at bekymre dig, så du drænes mindre af tankemylder.

Et meget levende, humoristisk og aktuelt foredrag, som inddrager tilhørerne hele vejen igennem. En supergod aften!

Ulla Bundgaard, DOF

En fantastisk dag med en masse god input, tanker, refleksioner og overvejelser. Maiken er meget professionel og dygtig foredragsholder med stor empatisk forståelse for sine lyttere. Hun er levende, inddrager egne erfaringer/historier og har masser af humor. Vi kan varmt anbefale Maiken og takker mange gange.

Lena Steffensen, UniqueDenmark

Så ti' dog stille, hjerne!

Et nede på jorden foredrag om at slippe bekymringerne og få det bedre med dig selv!

  • Forestil dig en verden, hvor du nærmest aldrig mere behøvede at bekymre dig om noget som helst?
  • En verden, hvor du mærker, at du gør det godt nok – og er god nok præcis som du er – helt ind i din kerne?
  • Du behøver ikke have mere succes, flere penge, se bedre ud, være sjovere eller gøre noget som helst mere, end du gør lige nu – og slet ikke slå dig selv i hovedet over noget som helst?

Der er masser af ting at bekymre sig om i livet – både det som rent faktisk sker, eller kan ske, og så alt det andet som potentielt kan ske.

Det er nærmest en folkesygdom at opleve, at vi ikke gør det godt nok. Danskerne bekymrer sig i gennemsnit 2-3 timer om dagen og bekymrer sig selv depressive. De færreste har værktøjerne til at tage kontrollen over deres hjerne og opnå mere livsglæde og trivsel i livet - uanset hvad omgivelserne byder dem.

Ligegyldigt hvor fiktivt eller måske urealistisk det vi bekymrer os over er, så styrer det vores oplevelse af livet, og kun de som mestrer deres tanker, har nøglen til at leve et ekstraordinært fantastisk liv.

Tag med til foredraget her, hvor Maiken Juul sætter fokus på netop tankestyrringen som værktøjet til at få et bedre liv. Du får konkrete værktøjer til at tanke- og følelsesstyre dig selv, indsigt i hjernens mekanismer og hvordan du konkret i hverdagen kan opnå mere livsglæde og trivsel med ubegribeligt lidt grubleri i hverdagen.

Tag din mand, veninde eller teenager under armen til et par timers underholdende foredrag – hvor Maiken Juul gavmildt deler ud af sine egne historier og videnskaben bag tankestyring med basis i Skematerapi og Metakognitiv terapi.

Maiken har haft sin egen lille portion af modgang….

Hun har kæmpet kampen om at få sit første barn, med barnløshed og fertilitetsbehandling, hun har haft næsten 3 år som ledig med kampen om at komme tilbage på arbejdsmarkedet og ikke mindst, så fik hun i 2019 en blodprop i hjernen, som satte endnu et tankemylder i gang om, hvorvidt der kom flere – og måske værre af slagsen hendes vej.


Foredraget er i efteråret 2021 blevet afholdt for flere tusinde ansatte og ledere rundt omkring i Danmark. Dette foredrag er åbent og kan bookes af alle.

Relevante temaer omkring samarbejde og motivation, samt et udgangspunkt i at forstå sig selv, for at kunne forstå relationen med andre, ramte godt ned i medarbejdernes aktuelle udfordringer. Tak for det!

Henrik Kallestrup, Skoleleder, Viby Skole

Det var et super godt foredrag og reaktionerne fra de andre har kun været positive. Det var en god afslutning på dagen.

Birgitte Salmon, Siemens Healthcare

OM FOREDRAGSHOLDER OG EKSPERT I TANKESTYRING Maiken Juul

Med basis i skematerapien og den metakognitive terapi giver Maiken med sine øjenåbnende foredrag sine tilhørere konkrete værktøjer til udvikling af hjernen, og hvordan vi påvirker den.

Maiken Juul er en levende formidler, som autentisk og empatisk inspirerer til nytænkning og personlig udvikling. Deltagerne står tilbage med lysten til at arbejde med deres tanker og slukke for tankemylderet – så de kan lade op, og så de kan være mere for andre. Maiken arbejder elegant med at formidle tungere fagligt stof via illustrationer, håndgribelige værktøjer og modeller og storytelling – så skematerapien og den metakogtive terapi bliver allemandseje og relateret til tilhørernes virkelighed.

Maiken er cand.scient. i human ernæring, foredragsholder og forfatter til bogen ”Styr på tankerne” (2018). har de seneste 6 år specialiseret sig i den indre dialog, og hvordan vi som mennesker kan udvikle den til at gavne vores selvsyn og adfærd i livet. 

Kom med til dette øjenåbnende og underholdende foredrag og få konkrete værktøjer til sundere tankemønstre i hverdagen.

Hjernen

FUN FACTS

- (and not so fun facts)

  • Danskerne bekymrer sig 2-3 timer om dagen i gennemsnit
  • Stilhed giver dig flere hjerneceller og øger din evne til at berolige dig selv 
  • Din følelsesmæssige intelligens afgør, i hvor høj grad du evner at samarbejde, konflikthåndtere og motivere dig selv og andre
  • Tankemylder er et udtryk for en ubalance i kommunikationen imellem dine to hjernehalvdele.

Vi ses om:

  1  9
Dage
:
 
  2  2
Timer
:
 
  1  2
Minutter
:
 
  2  0
Seconds

You missed out!

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.