fbpx

Foredragsholderworkshop

Tirsdag d. 20. feb. kl. 9.30 til 16.00 i kbh.

Lær hvordan du bygger og afholder et godt og underholdende foredrag – så du kan kick-starte din karriere som foredragsholder.


Drømmer du om at blive foredragsholder 

– og har måske drømt om det i mange år?

Måske at få det som din levevej – eller blot holde et foredrag i ny og næ?

Men måske der bliver ved med at være noget, som holder dig tilbage, og du kommer ikke så meget videre med det. Så er det du du bør gribe chancen for at lære en lang række af de mest fundamentale og vigtigste dele af det at kick-starte en karriere som foredragsholder. Nemlig det at få bygget et godt og underholdende foredrag, som du vil elske at holde for et begejstret publikum.

Workshoppen består af en række undervisningsemner kombineret med individuelt arbejde på dit foredrag. Så du kommer ned i dybden med præcis dit foredrag og får konkret sparring og support på opbygningen af det, så du brænder igennem som foredragsholder og sætter fut under foredragsholderdrømmen.

 

Det er IKKE et monotomt og overfladisk oplæg, som du ikke kan bruge til noget.

Vi arbejder med DIG og dit foredrag, så du kan forvente at gå derfra med rigtig meget konkret viden og et stærkt fundament på dit personlige foredrag, så du kan komme videre med foredragsholderdrømmen. Der bliver også plads til Q&A med Maiken Juul, hvor du kan spørge om lige præcis det, som du har brug for at lære i forhold til din drøm om at blive foredragsholder

 

Det er for dig, der aldrig har stået på en scene – eller dig med lidt erfaring:

Måske du aldrig har stået på en scene med mærker drømmen om at blive foredragsholder kalde på dig – og måske den har kaldt i årevis – eller måske endda hele livet. Det kan også være, at du allerede har været lidt ude og holde et par foredrag, men det hele er ligesom gået i stå, og du har brug for en løftestang og konkret sparring, hvad du gør herfra. Lige meget hvad – så er du velkommen!

Formatet:

I løbet af denne dag får du konkret hjælp til at forme din viden og din personlighed til et skræddersyet og publikumklart foredrag. Læs mere nedenfor hvad du konkret lærer.

Ud over heldagsworkshoppen, så afholdes to online workshops i emnerne Speechmap og Find en titel der fænger i ugen op til dagen, så du har muligheden for at forberede dig bedst muligt til dagen. Der er Q&A efter begge workshops.

Der er mulighed for at opgradere til et personligt 8 ugers V.I.P. forløb.


DU LÆRER HVORDAN DU:

(Kan du sige ja tak til at lære det her?:)

 • Strukturerer din viden i et Speech-map, så du har overblikket og aldrig mister tråden
 • Bruger storytelling og autentisitet så dit foredrag får liv
 •  Finder frem til en titel, der fænger hos din målgruppe, så de køber dine billetter
 • Afholder et foredrag med en rød tråd og har det sjovt imens.
 • Selvsikkert står frem med alt hvad du er på scenen – og får styr på dine eventuelle begrænsende tanker om:
  • er jeg klog nok?
  • vil andre høre min historie?
  • hvordan undgår jeg at det hele er noget rod?
  • hvad gør jeg ved min sceneskræk?
  • osv…

testimonials

Hvad tidligere deltagere siger:

Anne Birkefeldt Timmann

Tusind tak for en fantastisk workshop! Jeg har virkelig fået rigtig meget med hjem, som jeg kan tage direkte og arbejde videre på. De øvelser vi lavede var så ligetil og letforståelige. 

Du tog alt det, der virkede uoverskueligt og gjorde det jordnært og til noget jeg kunne tage og bruge direkte. Jeg blev meget klogere og skarpere på mit eget foredrag ved at lytte til de andre og den proces du guidede dem igennem.

ANNE BIRKEFELDT TIMMANN 

Founder og Coach ved Hjertekarriere

Mette Øder

Jeg er virkelig taknemmelig for at jeg valgte at tage til workshop med Maiken. Hun er super inspirerende og ved hvad hun taler om gennem sin erfaring. Og så er hun bare mega livsbekræftende. Jeg vidste ikke så meget om hvad jeg skulle forvente, men endte med at komme derfra med mere værdi end jeg havde troet. Der var lagt gode indslag ind og især da vi selv skulle op og øve lidt af vores foredrag blev jeg mega inspireret. Her blev det meget tydeligt hvad der er vigtigt at have fokus på når man holder foredrag, og det var virkelig konstruktiv feedback vi fik. Så jeg blev både bekræftet i hvad jeg gjorde godt, og hvad jeg skulle hjem og arbejde på. Så alt i alt en super fed oplevelse.

Mette øder

Selvstændig coach og storyteller

Susanne Kunding

Jeg synes personligt, at jeg fik meget ud af det, fordi der var de indledende online-workshops/undervisning, så alle ikke startede fra scratch. På den måde kunne man arbejde mere målrettet med de steder hvor man var gået i stå, eller havde mærket en forhindring.

Det var også godt at blive inspireret af at høre de andres overvejelser og være med til at give input til titler, stille spørgsmål mm. , der måske kunne rykke folk lidt, så de begyndte at tænke på lidt andre måder.

Det var grænseoverskridende, men nødvendigt, at prøve at stå foran andre og øve sin storytelling. 

Overordnet var der en tillidsfuldt og tryg stemning, faciliteret på en god måde af Maiken. 

Susanne kunding

Ejer og projektleder ved Forspringet

Hanne Hauge

Workshopdagen fløj af stede. Her hos dig var det okay at fejle. Fint med information om opsætning af et foredrag i forhold til, hvad man skal tage højde for - og hvad duer og hvad der ikke dur. Jeg er glad for at jeg har afsat tid til det her forløb.

Hanne hauge

If you don’t climb the mouintain - you can’t see the view.

Lærke Wendelboe

Maiken er en stærk formidler der både har hjertet på det rette sted i forhold til at holde foredrag - men samtidig også formår at skabe en forretning ud af det. Og det fik jeg en rigtig god indsigt i i forhold til mit eget arbejde med foredrag. Jeg fik meget god sparring og stærke redskaber at arbejde videre med.

lærke Wendelboe

Mormentor hos Lærke Wendelboe

Foredragsnørderi i fællesskab med andre:

Maiken om workshoppen:

Det bliver spændende, rørende, dejligt, fantastisk, udfordrende, nærværende og skelsættende for dig og din foredragsdrøm - det er i hvert tilfælde min ambition med denne foredragsholderworkshop, som nu afholdes for 3. gang.

Kærlig hilsen Maiken

Hvad du konkret får:

Heldagsworkshop d. 20. feb. i København fra kl. 9.30 til 16.00

Denne workshop foregår ved Hos Norup på Roskildevej 46 på Frederiksberg i København. (Læs dagens agenda længere oppe på denne side).

Fuld forplejning til den fysiske workshop

Gratis the og kaffe samt snacks og frokost i løbet af heldagsworkshoppen. Frokosten bestilles fra Min Thay Takeaway.

EKSTRA: Online workshop og Q&A (kl. 19 d. 27. feb. inkl. replay):
1. "Sådan laver du et Speechmap over dit foredrag"

Et af mine yndlingsværktøjer til at godt struktureret foredrag hvor du aldrig mister tråden er et Speechmap - som er en visuel huskeseddel for hele dit foredrag. (Kan ses på replay, hvis du er forhindret på tidspunktet).

EKSTRA: Online workshops og Q&A (kl. 19 d. 28. feb. inkl replay):
2. "Sådan lander du en fantastisk titel til dit foredrag"

De bedste titler sælger billetter i sig selv! Lær kunsten at navngive dine foredrag, så de rammer lige ned i din kernemålgruppe udfordringer og drømme og giver dem lysten til at købe billetter. (Kan ses på replay, hvis du er forhindret på tidspunktet).

Medlemskab af lukket FB-gruppe kun for deltagere

Alle nuværende (og tidligere) deltagere af workshoppen er medlem af en lukket FB-gruppe, hvor alle kan sparre med hinanden og de online workshops streames live (+ på Zoom). 

EKSTRA for V.I.P deltagere


Personlig sparring via Zoom - 3 sessioner fordelt over 8 ugers forløb. 

Som V.I.P kunder har du 100% ubegrænset sparring via Messenger i de 8 uger vi arbejder sammen.

Mulighed for at streame dit LIVE testforedrag for Maiken Juuls FB-gruppe "Fælleskabet for foredragholdere..."

Et gratis eksemplar af Maikens bog "Styr på tankerne - håndbogen til en sund indre dialog" leveret med posten.

Det har givet luft under vingerne!

"Det her foredrag er meget mere sårbart, og det har jeg taget tilløb til, og det hjalp din workshop blandet andet til at skubbe på vej med - og at give det luft under vingerne", siger Jannie Ditte.

KLIK FOR AT AFSPILLE

Hvad det koster:

Heldagsworkshop

+ online workshops og Q&A

2.500 kr.

  + moms

Book plads via Messenger. (Betaling på en gang eller i 3 rater):

V.I.P opgradering

Inkl. alt i heldagsworkshoppen   + personlig sparring i 8 uger

9.000 kr.

  + moms

Book plads via Messenger. (Betaling på en gang eller i 3 rater):

Om Maiken Juul

Mit arbejdsliv startede i hamsterhjulet, hvor jeg løb rundt en del år og troede, at man skulle hade at gå på arbejde (inderst inde). Sommeren 2016 råbte drømmen om at blive foredragsholder så højt, at jeg var nødt til at begynde at lytte til den.

Jeg kom i "stald" hos Athenas i 2017, og har siden da holdt 200+ foredrag for virksomheder, institutioner og organisationer rundt i landet lige fra små børnehaver, til Novo Nordisk og de større scener på Bremen og Hermans.

I 2018 skrev jeg bogen “Styr på tankerne”, som er solgt i ca. 2.500 eksemplarer. Jeg er specialiseret i tankestyring og Skematerapi, co-founder af Female Go-Getters – DKs største netværk for kvindelige iværksættere samt business/mindsetmentor for foredragsholdere in the making og iværksættere.

Jeg elsker at hjælpe andre iværksættere med at tage sig selv og deres forretning og drømme alvorligt, at arbejde med at tænke smartere og stærkere, lægge en ambitiøs strategi for deres forretning og få ting til at ske, så de kan tjene gode penge på det sjove liv som selvstændig igen og igen.

Book en samtale, hvis du er i tvivl: