fbpx

GET ON STAGE

3 dages Facebooklive challenge

28.-30. nov. kl. 19

Gad du godt at være sådan en, der synes at det er nemt og sjovt at gå live?

Går du rundt med en drøm om at være mere synlig - at gå live og måske en dag stå på en scene? Du ved at det vil gavne din forretning og du kan også mærke, at det vil betyde meget for dig at have nemt ved at bruge video og livestreamning som en del af din forretning.

Det paradoksale er, at du måske samtidig holder dig selv tilbage og ikke rigtig tager handling på det... Kender du følelsen?


Måske du har en tendens til at overtænke det hele lidt.
  • "Hvad nu hvis jeg ender med at ødelægge din spirrende forretning?"
  • "Måske jeg vrøvler, ser uprofessionel ud, har ingen struktur på det jeg kommer med - og jeg får en masse haters".
  • "Eller måske endnu værre: Hvad nu, hvis der ingen reaktioner kommer og folk bare synes, at jeg er ligegyldig...?"


Kender du nogen af disse tanker og følelser og drømmer du om at få en lækker værktøjskasse af viden og værktøjer til at komme god igang med at lave live videoer på Facebook?

Meld dig til denne challenge og få:

3 dages live undervisning med Maiken Juul, hvor du bagefter har nemmere ved at finde modet og indholdet til en god live - og måske endda synes at det er sjovt at lave videoer. 

Hej, mit navn er Maiken - dejligt at se dig!

Jeg har ikke altid elsket at lave live-videoer - og da jeg startede min iværksætterkarriere tilbage i efteråret 2016, så var det også med store sommerfugle i maven og frygt for at ende på forsiden af alle sladderbladene, fordi jeg havde dummet mig (som om nogen skulle interessere sig for ukendte mig, haha).

Siden dengang har jeg holdt flere hundrede lives om mit elskeområde tankestyring, i form af inspirationsinterviews over 2,5 år i Female Go-Getters medlemsklub samt holdt 150+ fysiske foredrag for virksomheder rundt i landet - fordi jeg brændte så meget for at hjælpe og komme ud med mit budskab.

Jeg er på ingen måde ekspert i formidling - og har heller ikke alle svarene. Men jeg har indsigt i og erfaring med, hvad der virker (og nogen gange ikke virker) og hvordan du som iværksætter kan få selvværdet og kompetencerne til at begynde at bruge lives i din forretning til at nå ud til dit publikum - og elske at gøre det.

Hvis det lyder som dig - så er denne 3 dage Facebooklive challenge lige noget for dig!

"At lave en god live, handler mere om menneskelig forbindelse end om at være perfekt med perfekt på."

MAIKEN JUUL -om det at "gå live"

Dette lærer du

Live undervisning hver dag i 3 dage for 0 kroner!

  • Emne

  • praktisk

28

Nov. kl. 19

Få selvværd til synlighed

Frygten og ubevidste tanker holder dig tilbage for at gå live og det ændrer sig ikke af sig selv. Lær hvad du konkret kan gøre for at få ro på tanker og følelser og få det godt med tanken om at være live.

29

Nov. kl, 19

Planlæg og strukturer dit indhold

Hvor længe, hvor meget, hvordan og hvorfor? Det er ikke nemt at tænke sig til bare lige sådan.

Få struktur og indhold på det du gerne vil lave live om, så det giver mening for dig og din forretning.

30

Nov. kl. 19

Lever det lækkert og levende

En live video skal på ingen måde være perfekt, men den bør være relevant for din målgruppe, så de har lyst til at høre mere. Lever din live, så dit publikum drages af dig og du opbygger know/like/trust i din forretning.

  0  6
Dage
:
 
  1  1
Timer
:
 
  1  8
Minutter
:
 
  3  6
Sekunder

You missed out!

Velkommen til gruppen

Den her gruppe er til dig, der længe har drømt om at komme ud og holde foredrag. At stå på scenen og selvsikkert dele dit budskab – imens publikum elsker dig. Du er inspirerende, underholdende, autentisk, og sætter spor i folk, hver gang du er ude.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.


Velkommen

Den her gruppe er til dig, der længe har drømt om at komme ud og holde foredrag. At stå på scenen og selvsikkert dele dit budskab – imens publikum elsker dig. Du er inspirerende, underholdende, autentisk, og sætter spor i folk, hver gang du er ude.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco quis nostrud exercitation.

Facebook

Det hele foregår i Facebookgruppen!

Når du har tilmeldt dig får du et link til Facebookgruppen for foredragsholdere in the making, hvor vi ses LIVE i 3 dage kl 19 hver aften, OG du får muligheden for selv at gå live og teste dine nye færdigheder efter de 3 dage.

OBS: Denne challenge er også for dig som ikke nødvendigvis vil være foredragsholder men bare gerne blive god til at gå live.

Bliv glad for at lave FB-lives med Maiken Juul - kom med til denne challenge!

Reserver din plads for 0 kr. nu og se med LIVE kl 19 d. 28.-30. nov: