fbpx

Lær hvad der skal til:

Kom i gang som

foredragsholder i 2023

- først et online GRATIS event for ALLE der er klar til at tage ansvar 
og handling på foredragsholderdrømmen NU!

JA!! Jeg er klar til at tage min drøm om at blive foredragsholder alvorligt!


Og JA jeg GLÆDER mig til at få en masse viden og konkret læring af Maiken Juul, så jeg kan komme i gang som foredragsholder i 2023.Nu skal det bare være SLUT med at lade drømmen om at blive foredragsholder forblive en drøm. Nu skal der gøres noget ved det. For helt ærligt - den eneste vej til at realisere drømme er ved at tage dem seriøst og begynde at få den viden du oplever du mangler, så du kan blive den her foredragsholder, du har i din mave.


Alle succesfulde foredragsholdere har stået der, hvor du står nu.

Dem der lykkes, er dem, som har taget handling. Dem der stadig har det som en uforløst drøm, er dem, som ikke har taget drømmen alvorligt.


Jeg er klar til at hjælpe dig, og jeg planlægger nogle spændende ting her i efteråret - til at starte med bliver det et 100% gratis online event (og flere spændende ting følger).


Kom med til et online GRATIS event for DIG der er klar til at tage ansvar og handling på foredragsholderdrømmen NU! Sammen sætter dykker vi ned i dine drømme og ambitioner og taler om, hvad der skal til for at du realiserer dem - YAY!


Fredag d. 11. aug. kl. 10 (inkl. Q&A og replay)


VIL DU MED, SÅ TILMELD DIG HER

- (og få mails når jeg åbner for flere events - gratis som betalte):

Du tilmeldes samtidig Maiken Juuls nyhedsbrev, og få sjældent et nyhedsbrev, fordi hun er lidt for dårlig, til at få dem sendt ;) Alle GDPR regler er overholdt.

© 2023,  Maiken Juul    I       I