fbpx

MINI-WORKSHOP i PRIDE-METODEN:

Få eksekveret på iværksætterdrømmen med en stærk indre dialog!

PRIDE-Metoden er iværksætterens grundsten!


I denne mini-workshop gennemgår jeg PRIDE-Metoden
, som jeg selv har brugt til at tage mig selv i mål med en lang række iværksætterprojekter - som ellers bare lå som drømme nederst i min mave.

  • Måske du har gået og "bagt" på den her idé i evigheder. 
  • Eller måske du har 1000 idéer og kan ikke vælge - eller vælger at arbejde lidt på dem alle på en gang, og mærker ikke at du rykker, som du drømmer om at gøre det.

De fleste af os bruger al for meget tanketid på al det, vi er bekymrede over - både mht. fortiden og fremtiden. Vi slår os selv i hovedet igen og igen over vores svagheder og får ikke udnyttet vores styrker optimalt.

I videoen her vil jeg konkret gennemgå metoden for dig, så du selv kan bruge den i din hverdag, og så du kan samarbejde med dig selv i dine tanker og din adfærd.

Maiken Juul
Maiken Juul

Ekspert i tankestyring og foredragsholder

Jeg drømmer om, at vi alle bare hviler i dem vi er, og sætter fut under drømmene - så bliver verden er meget sjovere og mere farverigt sted.

Skal det være din tur til at eksekvere på drømmen?

- og skal du have fingrene i den nye bonus - så skal du tage action indenfor de næste 48 timer!

Jeg vil elske at hjælpe dig med at få en stærk indre dialog og få de ting til at ske, som du ellers måske gemmer væk i maven. Ingen ide eller projekt er for stort eller småt - det ved kun du.

Fordi du har set med i denne mini-workshop, så har du mulighed for at få en ekstra 1:1 session med i forløbet.

Book din plads på forløbet "Bliv din egen bedste businesspartner" indenfor 48 timer og glæd dig til 6 ugers udviklingsrejse med mig og et lille hold af deltagere. 

© 2023, Maiken Juul