Selvværd i børnehøjde - foredrag med Maiken Juul

Tid
Onsdag den 15. maj 2019 kl. 19.00-21.00

Sted
Remisen på Godsbanen 3 i Aarhus

Arrangør
Maiken Juul

Pris
Foredraget koster 200 kr./person. (Tag en anden med og få 2 billetter til 350 kr.)

[simpay id="3720"]
[simpay id="3743"]

Et meget levende, humoristisk og aktuelt foredrag, som inddrager tilhørerne hele vejen igennem. En supergod aften!

Ulla Bundgaard, DOF

Maiken evnede at bringe komplicerede teorier om selvværd og robusthed ind i en dagligdag, så alle der var til stede fik brugbare værktøjer med hjem.

Claus Ortved Melcher, Dagmarskolen

Selvværd i børnehøjde - foredrag med Maiken Juul

Alting er nemmere med et stærkt selvværd, og er der noget, som vi drømmer om at give vores børn, så er det netop det!

Alligevel står vi ofte og hører vores børns had mod sig selv, deres afmagt, og at de ikke tror på, at de er gode nok. Måske dit barn er sensitivt eller har en masse store følelser, som er svære for dig at berolige, eller måske du føler dig skubbet væk af dit barn, som bare bliver vred eller trækker sig. Selv med dine bedste intensioner føler du måske nogen gange, at familielivet er mere præget af følelser ude af kontrol end næstekærlighed og forståelse - men du ved ikke, hvordan du skal få vendt bøtten.

Dette foredrag går dybere i forståelsen af, hvorfor det er så udfordrende at give vores børn det, som vi ved, at de har brug for. Du får forståelse for, hvordan hjernen fungerer og udvikler sig i barndommen, og hvordan du som forælder støtter og hjælper dit barn bedst muligt med at opbygge selvværd og følelsesmæssig intelligens.

I vores følelser magt kan vi nemt komme til at præge vores børn i modsat retning af, hvad vi egentlig ønsker for dem. De bliver spejle af vores mønstre, og du kender måske oplevelsen af at blive tricket så meget af dine børn, at du kommer til at skubbe dem væk eller gøre dem forkerte. Selvom det sikkert ikke er intensionen, skaber dine usunde reaktioner nye usunde reaktioner i dit barn.

Vejen til at opdrage børn med selvværd starter derfor i os selv, med en forståelse for den vi er, så vi kan forstå vores børn, og bygge det fundament i deres hjerne, som de kan stå stærkt på - resten af deres liv!


FOREDRAGET HANDLER OM:
- Hvad der sker i din og dit barns hjerne
- Hvordan du kommunikerer, så du skaber en selvopbyggende indre dialog hos dit barn.
- Hvordan du reprogrammerer dine egne tanker og følelser, så du kan rumme dit barns
- Hvordan du forhindrer at hæmme dit barns selvværd
- Hvordan du systematisk opbygger dit barns selvværd og samtidig får et mere empatisk, hjælpsomt og dejligt barn at være sammen med.
- Hvordan du får ro på dig selv, når du er ved at springe i luften af frustration eller afmagt


OBS: Foredraget er tidligere blevet afholdt for hundredevis af forældre, lærere og pædagoger på skoler og institutioner i Danmark. Dette foredrag er åbent og kan bookes af alle.

OM FOREDRAGSHOLDER OG EKSPERT I TANKESTYRING Maiken Juul

Jeg er mor til to drenge på 8 og 11 år, som er hhv. en særlig sensitiv og en viljestærk dreng. 

Jeg har selv oplevet mange timers frustration og bekymring over min rolle som mor, når den ene har været fanget i de mange store og sårbare følelser, eller når den anden har sparket sin seng i stykker og kastet med puder og stole i stuen. Jeg har mødt mit eget indre monster, når jeg har råbt tilbage eller i afmagt igen har måttet forlade rummet.

Jeg har følt, at jeg har fejlet, når mit barn har kigget sig i spejlet og sagt: "Jeg er grim mor" eller "Jeg har lyst til at dø"....

Jeg har også oplevet de overvældende magiske følelser, som følger med, når jeg har formået at få ro på mig selv og tålmodigt er nået ind under huden på mine børn. Når jeg til stadighed mærker, at mine børn føler sig mødt og elsker sig selv for dem de er, uanset hvad andre siger. 

De seneste 5 år har jeg specialiseret mig i Skematerapi og Metakognitiv Terapi og med basis i disse kognitive værktøjer hjælper jeg næstekærlige forældre med at opdrage empatiske børn med selvværd.

[simpay id="3720"] [simpay id="3743"]

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.