fbpx

Byg dit første foredrag

(3 kundeanmeldelser)

kr.2.500,00 kr.2.500,00

4 timers online workshop, der hjælper dig med at forme din viden og din personlighed til et skræddersyet og publikumklart foredrag.

Søndag d. 19. februar 2023 kl. 10-14

4 timers online workshop, der hjælper dig med at forme din viden og din personlighed til et skræddersyet og publikumklart foredrag.

Du lærer hvordan du:
– strukturerer din viden i et speach-map, så dit publikum kan følge med
– inkoorporerer storytelling og autentisitet så dit foredrag får liv
– interagerer og aktiverer dit publikum igennem hele dit foredrag
– finder frem til en titel, der fænger hos din målgruppe
– afholder et foredrag med en rød tråd og har det sjovt imens.

Denne workshop foregår online og virtuelt via Zoom.
Workshoppen består af en række undervisningsemner kombineret med individuelt arbejde på dit foredrag.

Du får desuden adgang til den nye og lukkede FB-gruppe kun for deltagere af denne workshop, hvor Maiken Juul giver sparring på dit speachmap, svarer på dine spørgsmål og giver feedback på dine online test-foredrag i gruppen. Du kan desuden finde din egen foredragssparringspartner i gruppen.

3 anmeldelser af Byg dit første foredrag

  1. Susanne Kunding, Ejer af Forspringet

    Maikens workshop har givet en god og meget konkret indføring til det mest grundlæggende i forhold til opbygningen af et foredrag. Udover interaktionen mellem deltagerne, der kom med opmuntring og gode forslag til hinanden løbende, har det været dejligt, helt konkret at kunne gå i gang med noget med det samme. Det føles mere overskueligt, da det jo ‘bare’ er, at sætte sig ned og fylde skabelonen ud med hensyn til indhold. Det fjerner en tung byrde fra skuldrene, så der ‘kun’ er at øve sig tilbage – og øvelse gør som bekendt mester

  2. Majken Garver, Ekspert i familiekommunikation

    Alt i alt synes jeg det gav mig en fed manual som jeg kan arbejde ud fra her i opstarten og selv viderebygge på. Det gav mig en tydelig struktur til at opbygge et foredrag. Det var sammensat på en rigtig fed måde, med at få nogen viden og så med det samme skulle omsætte det og straks få en feedback. Det gav mig en følelse af, at det er ”simpelt” at holde et foredrag, fordi det fremgik meget tydeligt hvordan man strukturer et foredrag måde med indhold, hvor meget faglighed, integrere med publikum og brugen af storytelling.

  3. Britt Gränitz, Coach og ejer af brittgranitz.dk

    Jeg har aldrig afholdt et foredrag, men den her workshop har gjort, at jeg har fået troen på, jeg godt kan. Med de emner, som Maiken har med i workshoppen, fik jeg step by step sat ord på mit foredrag. En virkelig fed følelse. Jeg vil fremhæve Speachmap, som er et super redskab, jeg har fået med. Det kan jeg gå frem og tilbage til imens jeg bygger mit foredrag op. Vi fik også tid til individuelt, at arbejde med vores idéer og det er godt fordi jeg var i flowet og havde mulighed for at få sparring fra Maiken imens, hvis jeg gik i stå. Fik rigtig mange guldkorn med på vejen, og gruppen interagerede med hinanden og kom med idéer og forslag, så de 4 timer gik alt for hurtig. Inden workshoppen er det en god idé, at du har tænkt lidt over hvad din titel og dit foredrag kan indeholde. Maikens erfaring og energi skinner igennem så jeg kan varmt anbefale workshoppen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *