fbpx

Byg et godt og underholdende foredrag – 25. okt. i Kbh (Roskildevej 46)

kr.2.500,00kr.10.000,00

Heldagsworkshop med læringsvideoer og gruppe Q&A i ugen før og efter, hvor du lærer, hvordan du bygger og afholder et godt og underholdende foredrag fra A til Z – så du kan kick-starte din karriere som foredragsholder.

I løbet af denne dag får du konkret hjælp til at forme din viden og din personlighed til et skræddersyet og publikumklart foredrag.

Workshoppen kan opgraderes til også at inkludere 8 uger VIP forløb.

OBS MAX 10 PLADSER!!

Onsdag d. 25. oktober i Kbh på Roskildevej 46 fra kl. 9.30 til 15.30

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Heldagsworkshop, hvor du lærer, hvordan du bygger og afholder et godt og underholdende foredrag fra A til Z – så du kan kick-starte din karriere som foredragsholder.

Du lærer hvordan du:
– strukturerer din viden i et speach-map, så du har overblikket og aldrig mister tråden
– inkoorporerer storytelling og autentisitet så dit foredrag får liv
– interagerer og aktiverer dit publikum igennem hele dit foredrag, så du skaber vigtig rapor
– finder frem til en titel, der fænger hos din målgruppe, så de køber dine billetter
– afholder et foredrag med en rød tråd og har det sjovt imens.

Ikke mindst så kommer vi til at arbejde på din selvtillid til at stå frem med alt hvad du er på scenen – og får styr på dine eventuelle begrænsende tanker om:

  • er jeg klog nok?
  • vil andre høre min historie?
  • hvordan undgår jeg at det hele er noget rod?
  • hvad gør jeg ved min sceneskræk?
  • osv…

Denne workshop foregår i lokale 1 ved Hos Norup på Roskildevej 46. I løbet af denne dag får du konkret hjælp til at forme din viden og din personlighed til et skræddersyet og publikumklart foredrag.

 

Drømmer du om at blive foredragsholder – og har måske drømt om det i mange år?

Måske få det som din levevej – eller blot holde et foredrag i ny og næ? Men måske der bliver ved med at være noget, som holder dig tilbage, og du kommer ikke så meget videre med det. Så er det du du bør gribe chancen for at lære en lang række af de mest fundamentale og vigtigste dele af det at kick-starte en karriere som foredragsholder. Nemlig det at få bygget et godt og underholdende foredrag fra A til Z.

Workshoppen består af en række undervisningsemner kombineret med individuelt arbejde på dit foredrag. Så du kommer ned i dybden med præcis dit foredrag og får konkret sparring og support på opbygningen af det, så du brænder igennem som foredragsholder og sætter fut under foredragsholderdrømmen.

 

Det er IKKE et monotomt og overfladisk oplæg, som du ikke kan bruge til noget.

Vi arbejder med DIG og dit foredrag, så du kan forvente at gå derfra med rigtig meget konkret viden og et stærkt fundament på dit personlige foredrag, så du kan komme videre med foredragsholderdrømmen. Der bliver også plads til Q&A med Maiken Juul, hvor du kan spørge om lige præcis det, som du har brug for at lære i forhold til din drøm om at blive foredragsholder

 

Det er for dig, der aldrig har stået på en scene – eller dig med lidt erfaring:

Måske du aldrig har stået på en scene med mærker drømmen om at blive foredragsholder kalde på dig – og måske den har kaldt i årevis – eller måske endda hele livet. Det kan også være, at du allerede har været lidt ude og holde et par foredrag, men det hele er ligesom gået i stå, og du har brug for en løftestang og konkret sparring, hvad du gør herfra. Lige meget hvad – så er du velkommen!

Formatet:

Ud over heldagsworkshoppen, så modtager du videoundervisning i ugen op til dagen, så du har muligheden for at forberede dig bedst muligt til dagen. Vi mødes desuden på Zoom til gruppe Q&A både før og efter workshoppen (nogle dage før og efter).

Om din underviser Maiken Juul:

Maiken Juul er cand. scient, ekspert i tankestyring og foredragsholder hos Athenas siden 2017. Hun har afholdt 200+ foredrag for virksomheder, institutioner og organisationer rundt i landet lige fra små børnehaver, til Novo Nordisk og de større scener på Bremen og Hermans. Hun er desuden orfatter til bogen “Styr på tankerne”, som er ude i 3. oplag nu, cofounder af Female Go-Getters – DKs største netværk for kvindelige iværksættere og business- mindsetmentor for foredragsholdere in the making og iværksættere.

Type

Heldagsworkshop, Heldagsworkshop inkl. 8 ugers VIP forløb

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Byg et godt og underholdende foredrag – 25. okt. i Kbh (Roskildevej 46)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *