Tilbud

I mål som iværksætter

Bedømt som 4.75 ud af 5 baseret på 4 kundebedømmelser
(4 kundeanmeldelser)

DKK1,500.00DKK15,000.00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Er du iværksætter og drømmer om at blive selvstændig med din forretning? Hæmmes du ofte af dine tanker og følelser og oplever, at du alt for sjældent kommer i mål med dine mange ideer? Mærker du dit potentiale og tror på dig selv nogle dage, imens du andre dage nærmest erkender, at du jo nok aldrig kommer til at leve godt af din passion?

I mål som iværksætter er et online mentorforløb med 6 moduler, som hjælper dig med at få styr på dine tanker og derved din forretning. Hvert modul indeholder 2 til 3 videoer og nogle arbejdspapirer. Samlet er der ca. 3 1/2 times komprimeret videotræning. Du kan se et modul en gang om ugen, eller “binge-se” det hele på en gang 😉

Opnå selvindsigt, selvværd og selvkontrol igennem arbejde med dialogen imellem dit indre barn og indre voksen. En rejse der gør dig i stand til for altid at skabe fokus og ro i dit sind mod dine mål og vække en mere modig, effektiv og målrettet dig til live.

Vælg Basic, hvis du føler dig klar og fokuseret, men blot mangler de rette værktøjer.

Vælg Pro, hvis du gerne vil have konkret support til at arbejde med værktøjerne i dine tanker og din business (inkl. 3 timers mentoring ved Maiken Juul).

Vælg Premium, hvis du gerne vil holdes i hånden i processen og have en seriøst boost ud over stepperne i forhold til at udvikle og drive en rentabel og passioneret forretning (inkl. 3 måneders personligt mentorforløb).

Læs mere om forløbet her

Variant

Basic, Pro, Premium

4 anmeldelser af I mål som iværksætter

 1. Vurderet 5 ud af 5

  Jette Brith Diaby, Hypnoterapeut

  Jeg oplevede en stor lyst og nærværelse i alt hvad du delte. Som noget nyt, lagde mærke til, hvordan du gav os viden /opgaver uden at stille krav eller have forventninger til os, på dine egne vegne og ønsker om succes. Det, din ro, tillid, tro og glæde autentiske nærværelse du udstrålede, og det du delte med os, var meget tillidsvækkende for mig.

 2. Vurderet 5 ud af 5

  Marieke Bülow, Ejer af Hjertemod.nu

  Jeg slugte Maikens kursus i en stor mundfuld! Mit hoved er propfyldt med tankemylder og nogle gange brænder det bare sammen. Jeg ønsker jo ikke, at jeg skal stå i vejen for min egen succes. Jeg er efterfølgende blevet opmærksom på, hvor ofte mine tanker bliver min begrænsning i min forretning, og Maikens forløb har givet mig gode værktøjer til at begynde at bryde det mønster.

 3. Vurderet 5 ud af 5

  Sanne Lena Ankerstjerne Ragnvald, Afdelingsleder og Coach

  Dette værktøj er vigtigt! Det lukker dig ind i din verden af indre dialog. Dialoger, som du ikke ved er der, men som kan være så selvdestruktive, at du ikke når dine mål. Når du først er opmærksom på, at både dit indre barn og din indre voksne skal have lige meget plads, kommer du i balance med dig selv, og kan​ tage dig selv trygt igennem frygt og begrænsninger.

 4. Vurderet 4 ud af 5

  Nicooline Lassen, Selvstændig mentor

  Tusinde tak for et godt forløb ❤ Jeg har lært meget om min indre dialog, og det har hjulpet mig super meget til at blive bevidst om mine indre stemmer og hvilke der får lov at dominere. Jeg har fået nogle gode redskaber og indsigter med fra forløbet, så tusinde tak Maiken ❤

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *