fbpx

Styr på tankerne

– Håndbogen til en sund indre dialog

Bogen “Styr på tankerne – Håndbogen til en sund indre dialog” giver dig værktøjerne og fundamentet til, at du kan gå imod de drænende systemer og tankemønstre, som præger din refleksion. Du behøver nu ikke længere at være et offer i dit eget hoved.
Alt kan ændre sig.

Farvel til grublerier og uro i hovedet

De fleste af os kender det… Hvordan tankerne og hjernen kan have sit eget liv. Pludselig oplever du måske, hvordan din indre dialog er fokuseret på ting, som dræner dig og grublerier, der går i selvsving – måske endda i flere timer hver dag.

Med bogen her, får du konkrete værktøjer til at påvirke dine tanker, følelser og handlinger til at gavne dig selv og dine relationer til mere overskud, kærlighed og livslykke.

Styr dine tanker, så de ikke styrer dig!

Måske du i årevis, eller hele livet har funderet over, at din hjerne og den du er påvirkes af det du oplever og præges af igennem livet. Måske du også har arbejdet en del med at udvikle dig selv, men oplever til stadighed, at du møder mure i dit følelsesmæssige og tankemæssige mønster.

Hvad vil det betyde for dig, at stå med værktøjerne til at føle, at du har styr på dine tanker og kan blive bedre til at håndtere modgang i livet?

Hvor meget vil det være værd for dig?

Og hvordan føles alternativet – at du fortsætter med at reflektere, som du gør nu resten af dit liv? Er det ikke 220 kr. værd at undersøge, om bogen her vitterlig bidrager med de værktøjer og den selvindsigt, som du indtil nu ikke har fundet andre steder?

Med bogens værktøjer vil du opnå følgende:

  • Du låser dig ikke længere fast i selvdestruktive tankemønstre. 
  • Du har selvrespekt og siger fra, på en næstekærlig måde.
  • Du har meget nemmere ved at tage beslutninger, du ikke fortryder.
  • Du straffer ikke dig selv, eller bebrejde dig selv, at du ikke har gjort det godt nok.
  • Du udvider din komfortzone ofte, fordi du nu ikke længere er bange for dine egne følelser. 
  • Du tager ansvar for skabelsen af dit eget liv, og håndterer modgang nemmere.
  • Du slipper behovet og higen efter perfektionismen.
  • Din tør være dig selv – og andre vil spørge dig, hvordan du er blevet så lykkelig, empatisk, kærlig, målrettet og effektiv. 

Styr på tankerne

Bogen er fyldt med illustrationer til at lette forståelsen af værktøjerne!

Indre barn og voksen
Hvem styrer showet?
De gamle historier
Dramatrekant
Action loopet
Uhensigtsmæssige reaktioner
Paperback med 188 sider str. 140×220 mm.

Der er ikke noget, som en anbefaling fra hjertet

Dette værktøj er vigtigt! Det lukker dig ind i din verden af indre dialog. Dialoger, som du ikke ved er der, men som kan være så selvdestruktive, at du ikke når dine mål.

Når du først er opmærksom på, at både dit indre barn og din indre voksne skal have lige meget plads, kommer du i balance med dig selv, og kan tage dig selv trygt igennem frygt og begrænsninger.

Sanne Lena Ankerstjerne Ragnvald, Afdelingsleder og Coach

Jeg har altid ønsket at blive bedre til at passe på mig selv, men jeg har ikke vidst hvordan. Nu har jeg fundet mit værktøj. Den væsentlige forskel er, at der er tale om en indre dialog og ikke bare en snak med det indre barn.

Susanne Thue Cudjoe, Coach igennem 15 år
DEN BOG MÅ JEG EJE!

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.