Optimer hverdagsglæden

(2 kundeanmeldelser)

DKK350,00 DKK437,50

Kategori:

Det er aldrig for sent at få det bedre!

Føler du at dine dage bare går og tænker til tider: “Var det det, livet havde til mig?”. Måske du ofte skælder dig selv ud, fordi du ikke bruge dine dage, som du egentlig helst ville. Det er som om, at du ikke kan finde ud af at nye livet, som da du var yngre.

Dette online foredrag lærer dig at ændre dine tanker, følelser og adfærd til at tage mere ansvar for at få det bedre i dit liv. Du skubbes til at reflektere over, hvad du virkelig gerne vil og lærer hvordan din hjerne spænder ben for dig, og hvad du bør gøre i stedet.

44 minutters online foredrag + worksheets

2 anmeldelser af Optimer hverdagsglæden

  1. Mai-Brit Nielsen, www.equinepower.dk

    Wauuu siger jeg bare. Mega godt .. det var en rejse for mig i mine inderste følelser❤️❤️ Mine ord til dig: Jeg giver det et 5 tal fra mig, da det er forståeligt, lige at gå til og lækker materiale. Jeg fik virkeligt talt med mit indre barn, og set på noget jeg gør ofte, som ikke er mit, men noget jeg “bare” gør, fordi jeg er opvokset med det. Men inderst inde i følelserne er det ikke mit. Det tilhører en anden. Så tak for det. Jeg kan på det varmeste anbefale dette foredrag, og jeg kan igen og igen stille mig spørgsmålene, når der er gået lidt tid og genbruge foredrag og worksheet, da de gør, at jeg får reflekteret om hvorvidt jeg er der, hvor jeg gerne vil med mine tanker, fornuft og følelser.

  2. Nicooline Lassen, Mentor

    Jeg synes der er nogle super gode refleksioner – også ved hjælp at dit worksheet. Jeg elsker at du er så autentisk og også bruger eksempler fra din egen hverdag. Super brugbare øvelser og input du kommer med. Jeg fik nogle gode indsigter med – så tak for det ❤️

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *