Tag forfatterdrømmen i mål!

(5 kundeanmeldelser)

DKK350,00DKK15.000,00

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Få struktur på din viden og skriv en bog på 6 måneder

Drømmer du om at skrive en bog, men får det bare ikke gjort? Måske du låses i tanken om, at du jo sikkert ikke bliver færdig med den alligevel, og hvordan sikrer du dig, at det bliver en god bog og ikke bare en gang rod, der ender i skuffen?

I dette online foredrag lærer du at få struktur på din viden og fjernet de begrænsende tankemønstre, som hidtil har afholdt dig for at komme i mål med projektet. Jeg deler min egen rejse med at skrive og udgive min første bog, som jeg endte med at skrive på blot 3 måneder efter jeg havde fået opsat en struktur.

49 minutter online foredrag + worksheets

Vælg 3 måneders mentorforløb, hvis du vil holdes i hånden i processen – skubbes, guides og støttes – både i forhold til at motivere dig selv samt det praktiske og selve skriveprocessen.

Varianter

Online foredrag, 3 måneders mentorforløb

5 anmeldelser af Tag forfatterdrømmen i mål!

 1. Sissi Friedrichsen, Levementor og fuldtidsmor

  Jeg har set dit online foredrag flere gange nu Maiken og jeg er bare top motiveret til at komme rigtigt igang med min bog! Tusind tak for det og hvor er det fedt at få en opskrift på hele processen, der er lige til at gå til!

 2. Mette Schmidt Thinggaard, Dyreadfærdsbehandler

  Da jeg så Maikens foredrag, faldt noget på plads i mit hoved. Endelig fik jeg den brik til puslespillet, som jeg ikke vidste, at jeg manglede. Jeg har intet mindre end 5 ufærdige bøger (og idéer til mindst 5 mere) liggende på min computer, som jeg er startet på – og har opgivet igen – utallige gange. Bøger, som jeg brænder for at få ud. Bøger, som jeg ved, vil kunne gøre en forskel. Hver gang jeg har forsøgt, har jeg følt mig fuldstændig overvældet af processen med at skrive, skrive, skrive og så redigere, smide væk, og omskrive. Det tog pusten fra mig – allerede inden jeg var startet – hver gang. Da Maiken sagde: “Start med overskrift og kapitler”, tænkte jeg først; “Det er da den fuldstændige bagvendte måde at skrive på. Hvordan skal jeg vide, hvad mine kapitler skal hedde og handle om, inden jeg har skrevet dem?” Men i takt med at hun forklarede, faldt brikkerne på plads i mit hoved. Endelig! På en enkelt aften fik jeg sat den første bog i struktur, fundet overskrift, titler på mine kapitler og udarbejdet indholdsfortegnelsen for hvert enkelt kapitel! Hvor jeg før opgav, inden jeg startede – glæder jeg mig nu som et lille barn til at komme til tasterne! Det føles pludselig let at få ordene ned på “papiret”. Jeg ved præcis, hvad jeg vil skrive, og hvor i bogen, det hører til. Nu vælger jeg aktivt at sætte tid af til at skrive – i stedet for at finde på den ene overspringshandling efter den anden. Og på blot 3 dage har jeg fået skrevet mere, end jeg har i de sidste 3 måneder! Jeg kan ikke vente med at få den første bog færdig – og tage hul på den næste!

 3. Henriette Toftegaard – Sundhedsplejerske, lærer, motorikvejleder og ideudvikler af Eventyrskoven

  Du får det til at virke meget simpelt og opnåeligt at skrive en bog. At gruble og tænke giver ikke resultater. Action gør! Din forklaring på en bogstruktur skaber ro i hovedet og deler projektet op i små delmål, som gør det lettere at gå til. Jeg blev motiveret af den snak, om at tage den indre lille pige i hånden, når bogprocessen bliver svær. Om hvordan man kan gøre skriveprocessen lettere ved at skabe hyggelige, rare og gode rammer. Glæder mig til at lave the, tænde stearinlys og skabe mit lille skønne skrivehjerterum.

 4. Helle Møller Worch, Cand.Jur. og specialist i relationer

  Hånden på hjertet: Jeg har været overbevist om, at grunden til at jeg endnu ikke har skrevet noget af al min viden ned i bogform, er fordi jeg er en mester i overspringshandlinger ligeså snart noget bliver uoverskueligt. Og det – uoverskueligt – synes jeg netop en bogproces har lydt i mine ører. For hvor starter jeg egentlig henne? Jeg er absolut ikke god til processer, hvor jeg ikke kan ane vejen fra start. Når jeg har søgt råd og vejledning, har svaret været entydigt: Bare skriv løs. Det har ikke hjulpet mig hen imod noget der tilnærmelsesvis ligner en sammenhængende tekst. Til gengæld har jeg siddet tilbage med rigtig mange tekstfragmenter, som jeg ikke har kunnet overskue mængden eller indholdet af. Når følelsen af uoverskuelighed er tittet frem hos mig, har jeg automatisk lukket ned. Fundet på noget andet. Noget der føltes sjovere. Mere overskueligt. Det bogprojekt var så bare ikke for mig, har jeg tænkt. Efter at have set Maikens online foredrag og arbejdet med materialet, faldt der noget på plads indeni. Jeg fik en kæmpe aha- oplevelse i forhold til, hvad det er der gør, at jeg ikke kommer i mål. Mit selvudnævnte mesterskab i overspringshandlinger har jeg måtte vinke farvel til. Maiken fik så fint forklaret i foredraget, at det slet ikke er det, der er årsagen til mit – indtil nu – fallerede bogprojekt. Sikke en øjenåbner. Derudover har foredraget givet mig en anden tilgang til processen end den tidligere ”bare skriv løs”- metode. Maikens tilgang giver så fin mening for mig, der gerne vil kende vejen fra A til B nogenlunde fra start. Om jeg er kommet i gang? Hell Yeah –og jeg nyder det tilmed.

 5. Kasper Sevel Gant, Grafisk designer

  Foredraget har givet mig motivationen til at påbegynde en brainstorm, og jeg sidder nu og kigger på en kort opsummering af min kommende bog “Everybody loves Comic Sans”. Så selvom det måske tager mig mere end 6 måneder, så er jeg længere nu, end jeg har været i 10 år med at skrive en bog! Du kommer ind på en masse fine pointer, som rammer mig lige på og hårdt. Som autodidakt grafisk designer, så er imposter syndromet nærliggende og ens professionelle selvværd nærmest væk, når man sammenligner sig med de uddannede designere. Det har holdt mig tilbage fra at dele den viden, jeg har, for jeg følte ikke, at min viden kunne forandre verden. Men du vender den så smukt – og jeg har fuldt ud adopteret tanken om ikke at fokusere på at gøre det perfekt, men blot at gøre det. Jeg skal blot sigte efter at inspirere. Teknisk til videoen er lyden dog lidt lav (og to gange forstyrret af en nærgående bi) og jeg tror helt bestemt at den med fordel kunne laves til et podcast-afsnit frem for en videofil. Det ville være noget jeg ville sætte på i bilen på vej på arbejde ihvertfald 🙂 De tilhørende worksheets er rigtig fine, og opsummerer budskabet bag videoen. Jeg har ikke de store kommentarer dertil 😀

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *