Genskab relationen med dit indre barn

(4 kundeanmeldelser)

DKK350,00 DKK437,50

Byg et stærkt fundament for selvværd og livsglæde – indefra

Oplever du, at det kan være svært for at mærke og høre dit indre barn? Du føler måske, at dine følelser gør dig fysisk dårligt med ondt i maven og kvalme, og at din indre voksen forsøger at undertrykke den del af dig, i stedet for integrere den.

Denne visualiserende lydfil hjælper dig med at genskabe en selvkærlig relation med dit indre barn. Med blid baggrundsmusik tager jeg dig med hen til ham eller hende og lader jer møde hinanden – måske et møde, som først kan være lidt svært at opleve, men et møde, som er et vigtigt fundament for dit videre arbejde med dig selv.

Du får adgang til to varianter af lydfilen – en til dig, med en indre pige, og en til dig, med en indre dreng.

13 minutters visualiserende lydfil + worksheets

4 anmeldelser af Genskab relationen med dit indre barn

 1. Lis Paakjær, Cand.oecon.agro

  Stakkels barn! Jeg sad nærmest med tårer i øjnene under hele den visualiserende lydfil og fik helt ondt i maven på vegne af det stakkels oversete og forsømte barn – mit indre barn? Efter at have lyttet til lydfilen blot en enkelt gang har jeg helt klar lyst til at arbejde med at skabe en god og kærlig relation til mit indre barn – som jeg jo totalt har ignoreret indtil nu.

 2. Ellen Temwa, terapeut og ingeniør

  Lydfilen bragte mig i forbindelse med en ‘hjemløs’ følelse af forladthed fra 2 episoder i min tidlige barndom. Undervejs oplevede jeg en tristhed, der forsvandt, da jeg mødte lille Ellen og forstod, at det var hendes følelse. Jeg vil bruge lydfilen igen, for at holde fokus på og styrke den nyetablerede kontakt

 3. Tina Marie Nielsen, Yogainstruktør

  Jeg blev meget rørt og kunne tydeligt se mig selv som 4 årig stå foran mit voksne jeg. Jeg kunne mærke den længsel efter kærlighed og tryghed hun har følt, fordi min barndom har været meget svær. Jeg har fået endnu mere lyst til at tage mig kærligt af mit indre barn, fordi jeg kan mærke, hvor vigtigt det er.

 4. Jette Johansen

  Har lige stiftet bekendtskab med dig og synes det er super interesant og meget relevant tema

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...