Følelsesmæssig robusthed

(4 kundeanmeldelser)

DKK350,00 DKK437,50

Kategori:

Stop med at være offer for andres holdning til dig!

Danskerne bekymrer sig i gennemsnit 2-3 timer om dagen. Ofte omhandler det frustrationer og bekymringer over andre menneskers drænende adfærd. Forestil dig, at du ikke længere skulle bruge tid på at spekulere over, hvad du skulle finde dig i som menneske eller ej.

Dette online foredrag giver dig redskaberne til at vende dit tanke- og følelsesmønster på hovedet, så du hurtigt kan give helt slip på de gamle uhensigtsmæssige måder at tolke og reagere på.

42 minutters online foredrag + worksheets

4 anmeldelser af Følelsesmæssig robusthed

 1. John Westerdahl, Projektleder

  For tiden er jeg max presset på job og privat, og mit hoved er fyldt af en masse uhensigtsmæssig indre dialog. Efter at have set videoen kan jeg kan mærker kroppen giver helt efter. Jeg føler mig rolig og afslappet og kommer samtidig i kontakt med den bedre udgave af mig selv, som har været glemt – og fremmanet en mere reaktiv, vred og følelsesstyret person. Det gør mig glad. Jeg kan mærke en vis lettelse. Jeg tror ikke der sker mirakler, men jeg kan oprigtigt mærke, at jeg genfinder evnen til at berolige mig selv og ikke lade personer, situationer, krav, samvittighed og lign. styre mig emotionelt. Jeg får lyst til at omfavne mit indre barn, som jeg kender godt, og samtidig være ansvarsfuld voksen. Jeg ønsker at være mere hel og tage ansvar for egen-kærlighed, som jeg har negligeret længe.

 2. Mette Maria Terp, Serieiværksætter og founder af Female go-getters community

  Det er et af de bedste foredrag jeg har set omkring emnet. Det er et emne jeg har studeret utrolig meget og jeg har set massevis af andre eksperter formidle hvordan man bliver “følelsesmæssig stærk”. Men Maikens måde at formidle det på + hendes evne til at komme med “hverdagseksempler” fra hendes eget liv og folk omkring hende, gjorde at jeg rent faktisk fik brugbare værktøjer til at lave ændringer i min egen følelsesmæssige adfærd. Nu sidder jeg ikke længere og tænker, at det kun er mig som har alle mulige “nedern følelser”, men at det er helt normalt- og at jeg kan gøre noget ved det! Tak Maiken ❤

 3. Lene Kreim Larsen

  Vil helt sikkert kunne bruge dine råd.
  Min voksne datter har også taget dine tanker til sig.
  Det giver god mening at tænke på sit indre barn og sin sunde voksen. Det er genialt udtænkt.

 4. Julie Christina, Underviser og iværksætter

  Jeg lytter til dit foredrag og kan mærke, hvordan mit indre barn også ville have skreget i de situationer, du beskriver. Dine eksempler giver mig mod til at sige til mit eget indre barn, at der skal ske en fornuftig dialog frem for tolkning. En påmindelse der er så vigtig for en hypersensitiv person som mig.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *