Selvværd til synlighed

(3 kundeanmeldelser)

DKK350,00 DKK437,50

Kategori:

Få modet til at stå frem med ro på følelserne

Hvordan vil det føles for dig, med ro i dine tanker og følelser at kunne stille dig op foran en forsamling og nyde at formidle? Hvor meget vil det være værd for dig, ikke at lade dig stoppe af din frygt for at fejle, og at du kunne udvikle dig på scenen eller foran kameraet og stå tilbage med en stolthed og at være kommet i mål med flere drømme? Dette online fordrag lærer dig at håndtere dine tanker og følelser, så du udvikler selvværdet til at være synlig – om det så er overfor 100-vis af mennesker.

34 minutters online foredrag + worksheets

3 anmeldelser af Selvværd til synlighed

 1. Henriette Reinwald, Arkitekt

  Jeg er meget taknemmelig for det wake-up call det var at se dit kursus. Først rammer det mig som en mavepuster når du spørger: “Hvorfor skulle jeg være noget særligt?” Det er præcis det der afholder mig fra at komme ud med mit budskab. Har aldrig før forsøgt at se tilbage på alle de episoder fra barndommen, som fik mig til at trække følehornene tilbage. Nu ser jeg at det er tyngende bagage som jeg selv kan kaste bort, nu og her. Komfortzonen får lov at blive hængende i år 2018. Imens jeg begiver mig fremad.

 2. Nina Grove, ejer af N’groove – økonomi med hjertet

  Dit foredrag blev lidt et wake up call, til at jeg stopper med at slå mig selv og mit indre barn i hovedet med alt det jeg ikke gør, og i stedet er stolt af alt det jeg har opnået – når jeg samtidig tænker på, hvad jeg har med i min historie. Jeg har en frygt for at være ligegyldig, hvis jeg gør mig synlig på de sociale medier, og andre generelt vil synes, at jeg ikke bidrager med noget af værdi. Jeg har altid været meget modig, men det har kostet mange kræfter og viljestyrke og efter at have set foredraget kan jeg se, at jeg ikke har sat de rigtige succeskriterier – eller set tilbage på min historie. Jeg var det generte og lidt usynlige barn og havde en stedfar, der var meget manipulerende og derfor virkelig god til at få mig til at miste mit værd. Den historie har jeg overhørt og er bare kørt afsted med følelsen af, at det jeg burde kunne – i stedet for at være stolt af det jeg kan.

 3. Maybrit Fugl, Pædagog, psykoterapeut og coach

  Videoen er nem at se, overskuelig og letforståelig. Det er rart, at du kommer med konkrete værktøjer til at få mod til handling og til at stå frem med det der er vigtigt for mig. Jeg har fået en større forståelse for hvorfor det ikke er lykkes for mig før. Jeg er vild med historierne fra dit liv Maiken, det gør det hele mere levende – og det er tydeligt for mig, at du har ”walked the walk” 😀

  Jeg fik øjnene op for at action kan være et succeskriterie. Og det bliver mit mantra fremad. Tak 🙂
  Samtidig er mit indre barn og indre kritiske voksen blevet meget bedre venner og jeg er klar til at være modig.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...