fbpx

Bliv din egen bedste businesspartner

(4 kundeanmeldelser)

Fra: kr.5.000,00 / md i 3 mdr

Clear

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Et 6-ugers selvudviklingsforløb, for dig som vil være en handlekraftig og selvsikker iværksætter (og bruge minimal tid på tankemylder).

At der er kort fra tanke til handling er ikke bare et ordsprog, men din virkelighed, når de 6 uger er gået.

Når du har været igennem forløbet, får du rent faktisk:

– lavet dit onlinekursus
– lanceret din workshop
– lavet din hjemmeside
– skrevet din bog
– bygget dit foredrag
– eller hvad du ellers drømmer om…

“Bliv din egen bedste businesspartner” starter d. 27. maj, hvor du modtager adgang til første modul via e-mail.

Herefter får du tilsendt adgang til et nyt modul hver uge i ialt 6 uger.

Vi mødes på Zoom til gruppecoaching/rådgivning en gang om ugen, hvor du har mulighed for at stille mig spørgsmål til ugens modul og dele dine erfaringer med de andre deltagere.

Du får adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du fortroligt kan snakke og sparre med de andre deltagere, og jeg hjælper når som helst, I har brug for det.

OBS: Er du nysgerrig, men i tvivl om, hvorvidt forløbet er noget for dig – så kan du booke en uforpligtende snak med Maiken Juul via knappen her.

Betaling

Engangsbetaling, Betaling i 3 rater

4 anmeldelser af Bliv din egen bedste businesspartner

 1. Jette Brith Diaby, Hypnoterapeut

  Jeg oplevede en stor lyst og nærværelse i alt hvad du delte. Som noget nyt, lagde mærke til, hvordan du gav os viden /opgaver uden at stille krav eller have forventninger til os, på dine egne vegne og ønsker om succes. Det, din ro, tillid, tro og glæde autentiske nærværelse du udstrålede, og det du delte med os, var meget tillidsvækkende for mig.

 2. Marieke Bülow, Ejer af Hjertemod.nu

  Jeg slugte Maikens kursus i en stor mundfuld! Mit hoved er propfyldt med tankemylder og nogle gange brænder det bare sammen. Jeg ønsker jo ikke, at jeg skal stå i vejen for min egen succes. Jeg er efterfølgende blevet opmærksom på, hvor ofte mine tanker bliver min begrænsning i min forretning, og Maikens forløb har givet mig gode værktøjer til at begynde at bryde det mønster.

 3. Sanne Lena Ankerstjerne Ragnvald, Afdelingsleder og Coach

  Dette værktøj er vigtigt! Det lukker dig ind i din verden af indre dialog. Dialoger, som du ikke ved er der, men som kan være så selvdestruktive, at du ikke når dine mål. Når du først er opmærksom på, at både dit indre barn og din indre voksne skal have lige meget plads, kommer du i balance med dig selv, og kan​ tage dig selv trygt igennem frygt og begrænsninger.

 4. Nicooline Lassen, Selvstændig mentor

  Tusinde tak for et godt forløb ❤ Jeg har lært meget om min indre dialog, og det har hjulpet mig super meget til at blive bevidst om mine indre stemmer og hvilke der får lov at dominere. Jeg har fået nogle gode redskaber og indsigter med fra forløbet, så tusinde tak Maiken ❤

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *